• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

E.L.I.T. | csoportvezető: Révayné Balázs Boglárka

Órarend

hétfő kedd szerda csütörtök péntek
9:00 tetu-etika/kávézoo kávézoo humánkör töri
10:00 tetu-etika/kávézoo kávézoo humánkör töri
11:00 tetu-etika/kávézoo kávézoo/matek magyar/angol magyar
12:00 projekt matek/töri földrajz előkészítő magyar/angol magyar
13:00 projekt töri magyar/multikulti magyar
14:00 angol matek/multikulti
15:00 angol matek

Sulinaptár

Tantárgyi infók

A csoporthoz tartozó tantárgyi követelményeket ebben a mappában találod.

A csoporthoz nem kötődő kurzusok, előkészítők követelményei pedig itt vannak.

Ha bizonytalan vagy, keresd a tanárod.

Értékelési rendszerünk

Az értékelési rendszerünk itt találod.

Bemutatkozás

Az E.L.I.T csoport egy folyamatosan alakuló, különleges csapat, tele egyéni úttal. Létszámát tekintve igen nagy, ám mégis az egyéni utak következtében több kiscsoportból álló nagyon egyéni lehetőség.

Csoporton belül nincs két ugyanolyan órarend, mert valóban a diák igényeiből kiindulva, arra reflektálva áll össze az egyéni órarend, egyéni út. Célunk, hogy a diákok magukra találjanak, haladjanak a tanulmányaikkal, de közben az iskolán kívüli életük bonyolítása is beleférjen. A tanulás mellett fontos, hogy önismeretre tegyenek szert az elitesek, rálássanak saját magukra és irányítsák saját életüket.

Lehetőség van lassabb és jóval gyorsabb haladásra, ütemezésre. Negyedévente adunk lehetőséget akár tanév végi érdemjegy megszerzésére is; ezzel még inkább kiszolgálva az adott diák igényét. A tanulási helyzetek is nagyon változatosak, a Sülve-Főve projekttől kezdve a KávéZoo-n át egészen az egyéni projektekig.

Csapatom: Lázi Szandi, Panyi Ága, Braun Edit, Erős István, László Ádám, Tóth Andris, Kiss Tomszi, Jung Zsuzsi, Dukai Roni, Mándli-Nagy Ani, Buzássy Juci, Fazekas Timi és én.