• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Fesztivál | csoportvezető: Jámbor Judit

Órarend

hétfő kedd szerda csütörtök péntek
9:00 infó eőkészítő
10:00 angol töri/érettségi magyar szabad sáv/infó előkészítő szabad sáv
11:00 nyitókör angol töri/érettségi magyar szabad sáv szabad sáv
12:00 érettségi töri/magyar szabad sáv matek szabad sáv angol
13:00 érettségi töri/magyar szabad sáv matek matek nagyok
14:00 érettségi angol matek nagyok
15:00 érettségi angol

Sulinaptár

Tantárgyi infók

A csoporthoz tartozó tantárgyi követelményeket ebben a mappában találod.

A csoporthoz nem kötődő kurzusok, előkészítők követelményei pedig itt vannak.

Ha bizonytalan vagy, keresd a tanárod.

Értékelési rendszerünk

Az értékelési rendszerünk itt találod.

Bemutatkozás

A Fesztivál a már negyedik tanéve működő csoport. Tagjai 10-11-12-es diákok. A csapat nyitottságáról és befogadó hozzáállásáról híres, együttérző és támogató sokszínű közösség.

A tanulásszervezés sajátossága, hogy a tantárgyi kereteket feloldja, és jellemzően a diákok haladási tempójához és érdeklődéséhez igazodik. A diákok egyéni terv szerint alakítják tanulmányaikat, a csoporton belül is lehetőségük van a gyorsabb vagy lassabb haladásra.

Idén tematikus projektekben tudják teljesíteni a különböző tantárgyakat, a projektek végén projektbemutatón szerezhetnek érdemjegyeket. Félévente az érettségi tárgyakból beszámolókon bizonyíthatják tudásukat.

A csoport mindennapjaiban fontos szerepet kap a resztoratív szemlélet és gyakorlat, a személyes segítés formái pedig az egyéni és csoportos mentorálás.