• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Fesztivál | csoportvezető: Jámbor Judit

Órarend

hétfő kedd szerda csütörtök péntek
9:00 Infó előkészítő
10:00 Nyitókör Magyar Termtud. Infó előkészítő
11:00 Pszicho Magyar Termtud. Matek nagyok/Angol kicsik
12:00 Média/Orosz váltásban Töri nagyok Matek kicsik Matek nagyok/Angol kicsik Orosz/Média váltásban
13:00 Média/Orosz váltásban Töri nagyok Matek kicsik Pszicho Orosz/Média váltásban
14:00 Zárókör
15:00

Sulinaptár

Tantárgyi infók

A csoporthoz tartozó tantárgyi követelményeket ebben a mappában találod.

A csoporthoz nem kötődő kurzusok, előkészítők követelményei pedig itt vannak.

Ha bizonytalan vagy, keresd a tanárod.

Értékelési rendszerünk

Az értékelési rendszerünk itt találod.

Bemutatkozás

A Fesztivál a tavalyi tanévben indult és azóta határozott karaktert öltött tanulócsoport, 10-11-es diákok alkotják. Ebben a tanévben nyelvi évet terveznek, alapvetően az angol nyelv áll majd a középpontban, pl. a tervek szerint a természettudomány tantárgyat jórészt angolul fogják tanulni a diákok. A tanulásszervezés sajátossága, hogy a tantárgyi kereteket feloldja és jellemzően a diákok haladási tempójához és érdeklődéséhez igazodik. A szándékosan különös elnevezésű foglakozásokon elsajátított tartalmakat, kompetenciákat tanúsítjuk, míg  a félévi és év végi bizonyítványban a kompetenciák alapján definiálható és a gimnáziumi óratervben meghatározott tantárgyak kerülnek értékelésre.

A csoport mindennapjaiban fontos szerepet kap a resztoratív szemlélet és gyakorlat, a személyes segítés formái pedig az egyéni és csoportos mentorálás. A diákok egyéni terv szerint alakítják tanulmányaikat, a csoporton belül is lehetőségük van a gyorsabb vagy lassabb haladásra.

Csoportvezető: Jámbor Judit

A csoporttal dolgozó munkatársak: Bakó Lehel, Farkas Bea, Racs Csaba, Révayné Balázs Boglárka, Kerényi Kata, Kováts Judit, Panyi Ágnes, Tóth András, stb.