• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

M.A.K.I. | csoportvezető: Kresalek Dávid

Órarend

hétfő kedd szerda csütörtök péntek
9:00 Szakma Szakma Angol Szakma Szakma
10:00 Szakma Szakma Angol Szakma Termtud.
11:00 Szakma Szakma Töri 11-12. Szakma, Magyar 12. Termtud.
12:00 Szakma Szakma Töri 11-12. Magyar mindenki Matek korrep., Relax tesi
13:00 Szakma Szakma Töri 11. Magyar kicsik, Töri 12. Relax tesi
14:00 Szakma Szakma Animáció Matek
15:00 Animáció Matek
16:00

Sulinaptár

Tantárgyi infók

A csoporthoz tartozó tantárgyi követelményeket ebben a mappában találod.

A csoporthoz nem kötődő kurzusok, előkészítők követelményei pedig itt vannak.

Ha bizonytalan vagy, keresd a tanárod.

Értékelési rendszerünk

Az értékelési rendszerünk itt találod.

Bemutatkozás

9-12. évfolyamos, sőt, már érettségizett fiatalok alkotják a csoportot, melynek tagjait a média iránti érdeklődés köti össze. A szakmai tárgyakat projektek keretében, gyakorlati munkákon keresztül tanulják, s az így szerzett tudásukról projektvizsgákon adnak számot. Az itt folyó munkáról részletesebb képet kaphatsz a http://www.zoldkakas.hu/medias-szakkepzes/ címen. A közismereti tárgyakat egyéni tanulási terv alapján összeállított egyéni órarend szerint a MAKI csoportnak szervezett tanórákon, illetve az iskola többi csoportjához csatlakozva tanulják.

A közismereti tárgyakban való előrehaladásukról félévi és év végi bizonyítványban kapnak tájékoztatást, a szakmai haladásukat pedig kompetencia tanúsítvánnyal is értékeljük.

A csoporttal dolgozó munkatársak: Kresalek Dávid – Soponyai Dóra csoportvezető

Dukai Veronika, Fazekas Tímea, Happ Olívia, Jung Zsuzsanna, Kishonti István, László Ádám, Tóth András, stb, stb…