• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Maugli | csoportvezető: Kerényi Kata

Órarend

Sulinaptár

Tantárgyi infók

A csoporthoz tartozó tantárgyi követelményeket ebben a mappában találod.

A csoporthoz nem kötődő kurzusok, előkészítők követelményei pedig itt vannak.

Ha bizonytalan vagy, keresd a tanárod.

Értékelési rendszerünk

Az értékelési rendszerünk itt találod.

Bemutatkozás

A Maugli csoport egy olyan nagy létszámú tanulócsoport, melynek tagjai szinte soha nincsenek egy időben egy helyen. A tanórák három blokkban zajlanak: 10-12, 12-14 és 14-16 óra között. A Maugli diákjai 7-12. évfolyamos tanulók, akik teljesen egyéni időbeosztás szerint személyes igényeikhez igazodó oktatást kapnak. Így könnyen meglehet, hogy egy tanórán több évfolyam több tantárgya is előkerül attól függően, hogy a jelen lévő diákoknak mire van szükségük.

A személyes segítés több formája is jelen van ebben a csoportban az egyéni mentorálástól kezdve az ügyeket középpontba állító esetkezelésen keresztül a csoportos mentorálásig.

A diákok munkájának értékelésében a munkatársak törekednek a tantárgyközi értékelésre és  a diákok kompetenciái fejlődésének tanúsítására. A tanulók félévkor és év végén kapnak bizonyítványt, ám haladásukról bármikor képet kaphatnak az iskolai adatbázisból kinyomtatott adatok alapján.

Csoportvezető: Kerényi Kata

A csoporttal dolgozó munkatársak: Farkas Bea, Fazekas Tímea, Jámbor Judit, Panyi Ágnes, Racs Csaba, Révayné Balázs Boglárka, Varga Gabriella, stb.