• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Pótfelvételi augusztus 30-án

2013. 08. 27.

Augusztus 30-án pótfelvételit szervezünk azok számára, akiknek az Ifjúsági Tanácsadó Szolgálatunk javasolta, hogy a Zöld Kakas Líceumban folytassák tanulmányaikat.

A felvételi írásbeli része 12h-kor lesz, a szóbeli rész 13h-kor kezdődik. Kérjük a felvételizőket, hozzák magukkal bizonyítványaikat, egy tollat és ha van bármiféle vizsgálati eredményük (nevelési tanácsadó, pszichológus vagy orvos által kiállított szakvélemény, részképesség-zavar, stb.), akkor azt. Címünk, elérhetőségünk itt található.

Akik érdeklődnek a Zöld Kakas iránt, de még nem jártak az Ifjúsági Tanácsadó Szolgálaton, időpontot egyeztethetnek a Titkárságon keresztül. Az iskola az egész tanév során fogad diákokat.