• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Pósa András nyerte a CinemArt Filmfesztivál fődíját!

2013. 10. 07.

Iskolánk diákja, Pósa András, rövidfilmjével megnyerte a hétvégén megrendezett CinemArt Filmfesztivál fődíját. A verseny különlegessége, hogy miután szombat reggel a verseny helyszínén nyilvánosságra hozták a kötelező képi elemeket, a versenyzőknek az alkotások kitalálására, leforgatására és elkészítésére mindössze 24 óra állt rendelkezésre.

A Zöld Kakas színi együttese, a ZK_Társulat sem aludt egy percet se ezen a hétvégén, ők az alábbi videót készítették 24 óra leforgása alatt:

Alkotók:
ötlet: _Társulat
Tunyogi Dorka – dealer
Antal Réka – vevő
Páldy Zoltán – Sir Hatás

operatőrök: Kiss Vencel, Noske Richárd
vágó: Mándli Iván
dramaturg: Jámbor Judit

Nagyon gratulálunk Andrásnak és a _Társulatnak, büszkék vagyunk Rátok!