• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

 • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

 • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

 • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

 • Szakképzés-szervezés.

 • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

 • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Tizenkettő nem egy tucat! – kisfilmeket készítettünk tehetséges fiatalokról

2014. 02. 12.

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által meghirdetett “Tizenkettő nem egy tucat!” pályázat keretében készítettünk tehetséges fiatalokról fotókkal illusztrált portréinterjúkat és kisfilmeket.

Bemutatjuk az alábbi ifjú tehetségeket:

 1. Bakonyvári Barbara (kisfilm) (rövid verzió)
 2. Czika Balázs (portréinterjú és az ő személyes története)
 3. Csóti Gergő (portréinterjú)
 4. Jámbor Orsolya (portréinterjú)
 5. Kovács Kristóf (portréinterjú)
 6. Lévai Gábor (kisfilm) (rövid verzió)
 7. Linzenbold Ákos (kisfilm)
 8. Máté Attila (portréinterjú)
 9. Mráz Luca (portréinterjú)
 10. Nyikonyuk Máté (kisfilm)
 11. Pósa András (kisfilm) (rövid verzió)
 12. Pomázi Dániel (kisfilm)