• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Paparazzo projekt – meghosszabbított határidővel

2014. 09. 04.

A földszinten látható mentortablónkhoz új fényképekre van szükség. Ezért hirdettük meg a tanévnyitón az idei tanév első projektjét, a mentor-fotó pályázatot.

  1. Fotózd le tanárodat/mentorodat a mobiloddal!
  2. Küldd el a képet a farkas.bea [kukac] zoldkakas [dot] hu címre szept. 13-ig! Más teendőd nincs.

A beérkezett képekből a mentorok kiválasztják, hogy melyik kép kerüljön a tablóra.
A beküldött munkákat az eredményhirdetésig más oldalon megosztani nem ér.
Eredményhirdetés szeptember harmadik hetében.
A tablón a fotó készítőjének a nevét feltüntetjük.

Fotózz, hogy lássuk, ti milyennek láttok!