• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Pótlási lehetőségek

2014. 11. 02.

A Terminál csoport pótlási, teljesítési lehetőségeket szervez, ez az iskola összes diákja számára nyitott.

Angol (összes évfolyam)

2014. november 7. (péntek) 14.00 óra angol írásbeli beszámoló, 16.00 órától szóbeli beszámoló. A beszámolni szándékozó diákok Buzássy Juditnál jelentkezzenek november 5-ig.

 

Etika (11. évfolyam)

A mellékelt témakörök alapján 2014. november 17. (hétfő) délelőtt lesz a beszámoló 10.00-12.00 óráig Ága és Bogi vezetésével.

 

Matematika (összes évfolyam)

2014. december 11. csütörtök délután matek írásbeli beszámoló. Timinél legkésőbb december 1-ig jelezzék, akik élni kívánnak ezzel a lehetőséggel.