• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Támasztott Kommunikáció

2015. 04. 17.

A program elhalasztva!!!

Hilke Osika, a Támasztott Kommunikáció trénere és fia, Erik, a tavaly őszi látogatásuk után idén újra Magyarországra jönnek, hogy közreműködésükkel hazánkban is elkezdődhessen a nem beszélő autisták számára kifejlesztett TK használatának tanulása. A képzés helyszíne a Zöld Kakas Líceum lesz.

Erikkel és édesanyjával – akiket több okból is nem mindennapi embereknek nevezhetünk – lehetőségük lesz az érdeklődőknek közelebbről megismerkedni az esti beszélgetéseken, amelyekre szeretettel hívnak és várnak a szervezők mindenkit.

Tervezett időpont 2015 ősze.