• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Támasztott kommunikáció Hilke Osikával

2015. 10. 26.

Kedves Szülők, Nagyszülők, Pedagógusok!

Hamarosan újra Magyarországon köszönthetjük Hilke Osikát,  három nem beszélő autista fiú édesanyját, TK-trénert, akitől – az MH Líceum Alapítvány szervezésében – több napon át lehet majd tanulni a Támasztott Kommunikáció (TK) működését/működtetését

A kurzus időpontja: 2015. november 27-29.

Helyszín: Zöld Kakas Líceum Bp. IX. ker. Hurok u. 11.

Részvételi díj: 20.000 Ft, amely a szervezéssel kapcsolatos költségeket tartalmazza.

Jelentkezés: írásban Braun Anna szervezőnél a braun.anna [at] zoldkakas [dot] hu címen. Információ kérhető a fenti e.mail címen és a 0620 541 4500 telefonszámon.

A részletekről itt olvashat: 

Támasztott kommunikáció – program

Szeretettel várja érdeklődésüket, jelentkezésüket
a kurzus szervező csapata