• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Idén is van/lesz NapKovi!

2016. 03. 28.

Kedves Diákunk!

NapKovi Díjra pályázhatsz, ha teljesítettél ebben a tanévben valami nagyszerűt, változtattál az életeden, működéseden, megindultál valamilyen úton.

Ha úgy gondolod, hogy jobb lettél, fejlődtél valamiben, akkor itt a lehetőség!

A pályázatot elektronikusan várjuk a farkas.bea [at] zoldkakas [dot] hu e-mail címre. A formáját rád bízzuk: írhatsz word doksit, összeállithatsz prezit vagy ppt-t, képriportot vagy hangüzenetet.

Legyen benne a neved, csoportod, és fogalmazd meg, hogy miért gondolod fontos eredménynek, nagy fejlődésnek, amivel pályázol.  Az elbírálást segíti, ha ezt dokumentálni tudod, és van ajánlód (diák vagy tanár), aki rálát a teljesítményedre.

Leadási határidő: 2016. 04. 29. éjfél.

A pályaműveket a NapKovi Kuratórium által felkért Bíráló Bizottság megtekinti, majd beszélgetést kezdeményezhet, hogy  a pályázónak (és támogatójának) módja legyen bemutatni, akár kiegészíteni a pályázatot. A Díjról való döntés a beszélgetések után születik meg.

A NapKovi Díj elnyerésével együtt a sikeres pályázó a 2015-16-os tanévben befizetett szolgáltatási díj bizonyos százalékát veheti át bón formájában, melyet a következő tanévben beválthat. Amennyiben a nyertes a következő tanévben már nem diákunk, abban az esetben bón helyett készpénzt kap.

 

Sikeres pályázást kíván a NapKovi Kuratórium

Budapest, 2016.  március 24.