• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Évkezdés

2016. 08. 07.

Kedves Diákjaink!

Bár tombol még a nyár, egy kis figyelmet szenteljetek az évkezdésnek.

A tanévnyitó időpontja: szeptember 2. péntek, 14 óra.
Beiratkozás: szeptember 2-án, pénteken a tanévnyitó után, illetve szeptember 3-án, szombaton délelőtt 10-14-ig.

Figyelem!
A sokféle csoportunk sajátosságaihoz illeszkedik a tanévkezdés is. Éppen ezért a csoportvezetőitektől kaptok majd a tanévnyitó után pontos információt arról, mikor mi és hogyan fog történni. Addig is kísérjétek figyelemmel a híreket honlapunkon és a Facebook-csoportokban.

Kedves Új Diákjaink!

Ti most még nem tudjátok, hogy melyik csoportban kezditek az évet, de legkésőbb augusztus utolsó napjaiban valamelyik munkatársunk megkeres, hogy beszélgetni tudjatok erről. Addig türelmeteket kérjük.

Találkozunk az évnyitón!