• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Nyári infók

2018. 07. 22.

Kedves Diákok, Érdeklődők!

Hivatalos ügyintézésre nyáron is van lehetőség. Ügyeleti nap nincsen, folyamatos a kérések, igények feldolgozása.  Ha szükséged van bármire, vedd fel a kapcsolatot ofőddel, mentoroddal, vagy hívd az iskola központi számát (06 (1) 280 8114). A telefonos megbeszélés után, előre egyeztetett időpontban átveheted a szükséges dokumentumokat.

Lekerült a honlapról a csoportok bemutatkozása (és az órarend), hiszen az az elmúlt tanévre vonatkozott. Nyáron azon dolgozunk, hogy az új tanévre kitaláljuk a tematikát, a megvalósítási módokat. Új diákok kerülnek a csoportokba – velük is számolva lesz teljes a kép.
A következő év bemutatkozó anyaga szeptemberben fog kikerülni az oldalra.

Felvételit több időpontban szervezünk a nyár folyamán is. Információért hívja a központi számunkat!

További feltöltődést kíván

az admin