• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Tanulócsoport indul alsó tagozatos iskolások számára

2018. 07. 08.

Kedves Érdeklődő!

  1. szeptember 1-től új, alternatív TANULÓCSOPORT (magántanulók tanulóközössége) indul.

Helyszín:              Óbuda, Hunor u. 59.
                               (az 1-es villamos óbudai végállomásától néhány perc gyalog)

Célcsoport:          alsó tagozatos diákok (vegyes csoport)

Szakmai háttér: Alternatív kerettanterv a „kiemelt figyelmet igénylő, u.n. ZK-diákok” számára
(általános iskola 1-8. évfolyam) http://www.zoldkakas.hu/wp-content/uploads/zold-kakas-licem-alternativ- kerettanterv-altalanos-iskola.pdf

A tervezett program néhány kulcsszava:
– személyes tanulási- és haladási terv
– projektalapú foglalkozások
– érdeklődésalapú ismeretelsajátítás

Részletesebb információk: Braun József +3620 956 5628.

Várjuk hívását.