• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Érettségi eredményhirdetés

2019. 06. 21.

Kedves Érettségiző!

Érettségi vizsgád zárására: az eredményhirdetésre és a bizonyítványosztásra 2019. június 24-én hétfőn, 14 órakor, az iskola nagytermében kerül sor.

Kérünk, hogy alkalomhoz illő öltözékben jelenj meg az ünnepélyes átadáson, ahova családtagjaidat, barátaidat is szeretettel várjuk!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az érettségi bizonyítvány átvétele csak személyi igazolvánnyal lehetséges. Amennyiben nem tudsz megjelenni az eseményen, úgy megkérhetsz valakit, hogy vegye át a bizonyítványodat. Ehhez írásos, két tanú által aláírt meghatalmazás szükséges. Amennyiben erre nincs lehetőséged, úgy arra kérünk, hogy keresd Kerényi Marit, iskolánk igazgatóját!

Várunk szeretettel!

Budapest 2019. 06. 21.

                                                          Érettségi Vizsgabizottság