• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Információk az érettségiről

2020. 04. 18.

Kedves  érettségire készülő Diákok, kedves Szülők, Hozzátartozók!

2020. 04. 16-án történt a kormány bejelentése az idei tavaszi érettségi vizsgákkal kapcsolatban. 17-re virradóra adták ki azt a kormányrendeletet, melyben a döntéseket jogszabályba is foglalták. 17-én délután a ZK csapata elkezdett dolgozni azon, hogy mindannyiunk biztonságát szem előtt tartva hogyan tudunk megfelelni a rendeletben foglaltaknak.

Először a legfontosabbak:
– Mindazok, akik előrehozott érettségire jelentkeztek, azoknak most nem lesz lehetőségük letenni ezt a vizsgát
– Akik rendes érettségire jelentkeztek, azokkal már a hétvégén személyesen egyeztet a csoportvezetőjük, ezért kérjük minden diákunkat, hogy számítsanak erre a nagyon fontos telefonhívásra.
– Amint sikerül a ZK elkötelezett csapatának továbbjutni a megoldáskeresésben, illetve újabb, mindenkit érintő információ birtokába jutunk, azt azonnal közzétesszük.

Addig is a jelenleg rendelkezésre álló információk itt találhatók:

https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/904cadd30854e61a1059a006f04a46fde911e929/megtekintes

https://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/2020tavaszi_vizsgaidoszak/tajekoztato_specialis_szabalyok?itemNo=8

Üdvözlettel

Kerényi Mari
igazgató