• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

A legújabb kormányrendelet

2020. 05. 25.

Kedves Diákok, kedves Szülők!

Május 22-én, pénteken jelent meg a legújabb kormányrendelet, mely a tanítási év hátralevő részének szervezéséről szól. Ennek alapján az iskolák maguk dönthetnek arról, hogy június 2-tól szerveznek-e egyéni vagy kiscsoportos foglalkozásokat, de alapjában véve továbbra is a március közepétől indult digitális oktatási rend van érvényben.

A ZK munkatársai ezen a héten beszélik meg, mit és hogyan terveznek megvalósítani június 2-tól. Biztosan többféle lehetőséget kínálunk majd erre az időszakra is, ahogy általában jellemző ránk a személyre szabott megoldások alkalmazása. A megszületett döntésekről a csoportvezetőktől és/vagy kapcsolattartóktól illetve a honlapról értesülhettek.

Ami nagyon fontos: a tanítási év június 15-vel zárul. A tanévzáróról és bizonyítványosztásról később értesítünk mindenkit.

A legújabb, vonatkozó kormányrendelet itt érhető el:

A Kormány 220/2020. (V. 22.) Korm. rendelete az iskolák 2020. júniusi működéséről

https://magyarkozlony.hu/dokumentumok/21183aad913f03d5adba5c1e9f71f64154a15927/megtekintes