• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Tanévzáró helyett

2020. 06. 17.

Kedves Diákok!
(Kedves Szülők, kedves Mindannyian, akiknek dolga van velünk, figyelnek ránk, akiknek fontosak vagyunk!)

Szeptemberben, mikor megnyitottuk ezt a tanévet, nem sejtettük, hogy így fogjuk lezárni. Az elmúlt időszakban olyan kihívásokkal találkoztunk, olyan nehézségekkel küzdöttünk, melyekről fogalmunk sem volt korábban. Nem is lehetett.

Együtt, közös erőfeszítéssel mégiscsak összehoztuk ezt az évet, évzárást is. Rendben lezajlottak az érettségik, megszülettek a zárójegyek, és lassacskán végére érünk az ilyenkor szokásos tantestületi elmélkedésinknek is. Az okoskodásaink egy fontos tanulsága legyen a nyárra szóló üzenet:

Jó volt veletek online is, de még jobb lesz, amikor valóban, személyesen találkozhatunk!

Legyen szép, vidám nyaratok és vigyázzatok magatokra, hogy szeptemberben egy igazi tanévnyitón teljen meg a találkozás örömével a ház!

Kerényi Mari
Igazgató