• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink

Médiás szakképzés

Don't take, give

Pósa András ezzel a rövidfilmjével megnyerte a CinemArt Filmfesztivál fődíját. A versenyzőknek az alkotások kitalálására, leforgatására és elkészítésére mindössze 24 óra állt rendelkezésre.

Ping-pong sci-fi

Nyáron egy egyhetes médiatábornak adtunk otthont, ahol fotózni-filmezni tanítottunk kezdő diákokat. Az egyik csapat feladata az volt, hogy sci-fi stílusban örökítsenek meg egy ping-ping mérkőzést...

Trafó 15.

A Trafó Kortárs Művészetek Háza alapításának 15. évfordulójára mi készíthettük el az ünnepi videót.

Tüskevár Iskola

Hrabovszki Róbert és Vadászi Dániel ezzel a filmjükkel a 2011-es év videóújságírói lettek felsőoktatás kategóriában.

Az út

Vadászi Dániel dokumentumfilmje az útkeresésről, egy spirituális klubról. Az év videóújságírója harmadik helyezettje 2013-ban.

Kakasok a Wekerlén

Kakasos diákok tanítanak táncot a Hungária Általános Iskola többszörösen hátrányos helyzetű tanulóinak. Pósa András dokumentumfilmje - az év videóújságírója 2012. (felsőoktatás kategória)

Farbi

Hrabovszki Róbert rövidfilmje Farbinger Tamás "Farbi"-ról, az utolsó magyar rádiós tengerésztisztről. Az év videóújságírója 2012. második helyezett (felsőoktatás kategória)

HVG Állásbörze 2012

A HVG állásbörzéjén évek óta visszatérő vendégként készítünk összefoglaló anyagokat. A filmek elkészítésében az egész médiás csapat közreműködik.

Sivák Máté portfoliója

Sivák Máté személyi edzőnek egy külföldi állásinterjúhoz készítettünk portfoliót, a videó ennek részét képezte.

Reklámfilm az Új Ati számára

Méhes Csaba pantomimművésszel készítettünk reklámsorozatot az Új Ati autósiskola számára.

A Képzésről

Ha érdekel a filmezés, a fotózás, ha szeretsz képet, hangot, zenét alkotni, akkor nálunk a helyed. Nálunk a gyakorlati oktatás azt jelenti, hogy cégek megrendeléseit teljesítjük vagy épp a diákjaink saját fotós-filmes-design ötleteit valósítjuk meg. Nagyon kevés elméleti órád lesz, nagyon sok konkrét feladatod.

Képzésünk művészeti vezetője Kresalek Dávid filmrendező.

Célunk, hogy a képzési idő leteltével naprakész gyakorlati tudással, az elhelyezkedésedet segítő referenciákkal, munkaerőpiaci tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkezz.

Ha képzésünk felkeltette érdeklődésedet, keress minket az alábbi elérhetőségeken:

Soponyai Dóra koordinátor
06 20 255 4676
soponyai.dora [kukac] zoldkakas [dot] hu

Eredményeink

2013

2012

2011

Akikkel már együtt dolgoztunk: