• A Zöld Kakas Líceumot olyan diákok számára hoztuk létre, akik más középiskolákban nem találták a helyüket, holott megvan bennük a lehetőség, hogy érettségit tegyenek vagy akár továbbtanuljanak.

  • Az Öt Elv Iskolaszövetkezet a Zöld Kakas Program egyik intézményeként 2012-ben alakult. Célja elsősorban a diákok karrierútjának segítése, személyes gondoskodás és egyéni inkubációs program biztosítása tagjainak.

  • A Mű-Hely Líceum Alapítvány az iskolarendszerből kiszoruló fiatalok, fiatal felnőttek számára kínál középiskolai végzettség megszerzésére esélyt saját fejlesztésű személyközpontú programja keretében.

  • A ZK Programhoz kapcsolódó tudásanyag.

  • Szakképzés-szervezés.

  • NapKovi pályázatunk lényege, hogy minden diák saját mércét állítson fel maga elé, és az azon mért eredményeit jutalmazzuk. Egy diák vállalhatja a körömrágásról való leszokást éppúgy, mint hogy publikál egy verset, vagy átússza a Balatont.

  • A kompetencia-térkép egy teszt, amelynek segítségével többet tudhatsz meg magadról. Megtudhatod, miben vagy igazán jó, és mi az, amiben még fejlődhetsz. Segít abban, hogy naprakészen tudj megfelelni az elvárásoknak.

További intézményeink
Braun Edit

Braun Edit

braun.edit [at] zoldkakas [dot] hu

Nem vagyok tipikus „kakasos tanár”, főleg, mert nem vagyok pedagógus.
2006-ban végeztem humánerőforrás-menedzserként.
2008-óta dolgozom a Kakasban. 2010-ig az ITSZ keretein belül pályaorientációt és álláskeresési tanácsadást is tartottam. Feladataim között jelenleg elsősorban a Zöld Kakas Program szervezeteinek adminisztrációs munkája szerepel. Emellett a Zöld Kakas Líceum Kft.ügyvezetőjeként
az iskolai szakképzés-szervezésben is aktívan jelen vagyok. Találkozhatunk még Iskolaszövetkezeti ügyek kapcsán, vagy resztoratív körökben.